Cursus Trailerladen

Heb je een heerlijke buitenrit gemaakt en wil je moe en voldoen weer op huis aan…….. gaat je paard de trailer niet in! Of je wilt op wedstrijd en je bent drie kwartier bezig om je paard te laden :(.

Er is niets zo frustrerend voor zowel jou als je paard wanneer de leuke uitstapjes overschaduwd worden door de stress van het laden. Gaat hij er dit keer wel in? Hoe lang zal het duren?

Dát wil je natuurlijk anders!

Trailerladen is voor mij een essentieel onderdeel in de algemene opvoeding. Voor mij is het belangrijk dat wanneer mijn paard met spoed naar de kliniek moet, ik erop kan vertrouwen dat hij zonder extra stress meteen de trailer oploopt. Anders kan ik hem niet de medische zorg geven die hij nodig heeft op dat moment. Mijn verantwoordelijkheid als eigenaar zorgt ervoor dat ik hem wil leren laden op het moment dat ik het niet nodig heb. Zodat wanneer ik het wel nodig heb, dit geen problemen oplevert.

Twijfel je of ook jouw paard rustig, zonder stress en zonder aarzelen kunt leren om “gewoon” de trailer op te lopen? Ik leer je graag hoe je dit kunt bereiken. Zodat het ritje naar de kliniek mogelijk is. Of dat de leuke uitstapjes die je wilt maken met je paard ook écht ontspanning wordt voor beide!

Wil jij ook:

  • je geen zorgen meer hoeven maken of je paard wel of niet op de trailer gaat?
  • je paard de medische zorg kunnen geven die hij nodig heeft zonder extra spanning?
  • weer wedstrijden of buitenritten kunnen plannen én een tijd kunnen afspreken?
  • een paard hebben wat graag met je op pad gaat en hier plezier aan beleeft?

Gun jezelf en je paard dan het cursus Trailerladen!

Monique - Gandhi
‘Een trailerlaadtijd van bijna 2 uur in een handomdraai gereduceerd naar 30 seconden!’
Monique en Gandhi

 

De cursus Trailerladen wordt gegeven op 5, 6, 7 en 8 maart en op 25, 26, 27 en 28 juni 2015

Prijs : € 495 Koop nu