Inloopochtend

Heb jij dat ook wel eens? Dat je een situatie hebt met je paard waarbij je denkt: het zou fijn zijn wanneer er iemand van buitenaf naar zou kunnen kijken, een frisse blik. Het kan zijn dat je tegen een probleem aanloopt en niet goed weet hoe je het kan oplossen. Of je hebt behoefte om te overleggen of je een juiste aanpak kiest.

Dit kunnen problemen zijn in de omgang, met longeren, opzadelen, rijden of bewegingsproblemen van je paard.

1 maal per maand is er een gratis inloopochtend bij DressuurNatuurlijk. Speciaal voor jou en je paard om hulp en advies te krijgen in een vraagstelling of uitdaging waar je tegen aan loopt.

Aan de ochtend zijn geen kosten verbonden. Ik doe dit graag voor jou en je paard. Het doel is je te helpen de oorzaak van je problemen te achterhalen, tips te geven voor je training en/of om je advies te geven welke vervolg stappen je kunt ondernemen.

Het maximum aantal paarden (met vraagstelling) per ochtend is drie. Wanneer de praktijkplaatsen vol zijn dan ontvang je bericht met de mogelijkheid om de eerst volgende inloopochtend waar plaats is, deel te nemen.

Heb je zelf geen vraagstelling? Maar ben je wel benieuwd naar de vraagstellingen/ uitdagingen van andere combinaties? Of wil je graag bijleren en ben je benieuwd naar het advies? Je kunt ook als toeschouwer aanwezig zijn. Het doel van deze ochtend is van en met elkaar leren!

Je bent van harte welkom!Inloopochtend 2

De ochtenden duren van 10.00 tot 13.00. Om 10.00 beginnen we met kennismaken, koffie en een korte evaluatie van de problemen. Daarna zullen we in de praktijk per paard, de praktijkcases  gaan bekijken.

Er is een stal of paddock aanwezig waar je je paard neer kunt zetten wanneer je nog niet aan de beurt bent.

De inloopochtenden van het eerste gedeelte van 2015 zijn op de volgende data:

  • zondag 4 januari
  • zondag 1 februari
  • zondag 1 maart

Geef je op:

Naam

Achternaam

E-mail adres

Telefoon nummer

Selecteren

Aantal personenen

Selecteer datum