Pensionstalling in Paddock Paradise

Wil jij graag je paard zo natuurlijk mogelijk houden in groepsverband (paddock paradise principe) in de randstad? Met de beschikking over een rijbak, binnencirkel, longeercirkels, zadelkast en verwarmde kantine voor jou als ruiter?

De paarden hebben de beschikking over een uitloopstal, zandpaddock, een track rondom het weiland en weiland. Het ruwvoer wordt aangeboden op meerdere voerpunten in slowfeeders, waardoor ze (bijna) continue de beschikking hebben over het voer. Het is een rustige en stabiele groep.

Voor ruinen en merries hebben verschillende huisvestingsvormen, ook individueel of in een kleine groep met open stallen en hele dagen buiten. Zowel in de zomer als in de winter.

Een combinatie van pension, begeleiding, training van je paard en les is tegen meerprijs mogelijk op basis van natural horsemanship en klassieke rijkunst. Zo kunnen jij en je paard leren in een vertrouwede omgeving en hoef je niet op pad met je paard om te groeien.

Gelegen in de Beemster, in de nabijheid van Amsterdam, Purmerend, Alkmaar en Hoorn. De kosten zijn 325,- per maand. Interesse? info@dressuurnatuurlijk.nl