Stage

We hebben gelegenheid voor interne stages en dagstages.

Interne stage 

Een interne stage betekend dat je bij ons op het terrein verblijft en 5 dagen per week de stalwerkzaamheden verricht. Je doet dit vaak samen met een medewerker of een andere stagaire.

De stalwerkzaamheden beginnen om 8.00 in de ochtend met voeren, buitenzetten en mesten. De dag loopt door tot het binnenzetten en voeren rond 17.00. Bij interne stages is de avondronde een onderdeel van je werkzaamheden. Tussendoor heb je gelegenheid om mee te kijken en te luisteren met trainingen en lessen.

In ruil voor je inzet kun je gebruik maken van de studio. Deze deel je met maximaal 1 andere stagaire. Je mag gedurende je stageperiode één paard zonder extra kosten bij ons stallen.

Zelf krijg je vijf dagen in de week een half uur les in Natural Horsemanship en/ of Klassieke Rijkunst en kun je mee kijken, luisteren en assisteren met trainingen.

Dag stages

Woon je zelf in de buurt en wil je graag voor een vaste dag per week stage lopen voor een bepaalde periode? Ook dat kan. Je begint dan om 8.00 in de ochtend samen met de andere stagiaire en/ of medewerker en je dag eindigt tussen 17.00 en 18.00. De bezigheden zijn het zelfde als de interne stage.

Je krijgt deze dag een half uur les met een paard van DressuuurNatuurlijk in Natural Horsemanship of Klassieke Rijkunst.

Interesse in een stage? Je kunt solliciteren door een mail te sturen met daarin je motivatie en je CV naar Astrid vd Ploeg

IMG_0995[1]