Worshop Seatbuilder met Yvonne de Reus

2 mei Module 1 en 2

Nog niet bekend met de Seatbuilder?

De Seatbuilder is een niet-elektrisch instrument welke zo gemaakt is dat je de Seatbuilder zelf in beweging brengt (op en neerwaarts) wanneer je het balanspunt hebt gevonden. De manier waarop je dit doet vertelt iets over jezelf. Doordat je vanuit je eigen balans moet gaan bewegen kom je erachter wat je onbewuste bewegingspatronen/oplossingen zijn en of dat je helpt of juist tegen werkt. Niets is goed of fout.

Het is meer dat je bewust van die dingen wordt. Bij het berijden van je paard compenseert het paard veel van je balans omdat hij op 4 benen loopt. De Seatbuilder staat op 1 been. Daarom geeft het de feedback over hoe jij beweegt.. We kijken naar de dingen die je ontdekt en wat we er verder mee kunnen.

Velen zijn je al voor geweest! Doe jij ook mee? Leuk!!

Module 1
Dit is de kennismakingsmodule. In groepsverband krijgt iedereen een korte sessie op de Seatbuilder. Daarnaast kijk je mee bij de anderen en hebben we je hulp nodig bij verschillende oefeningen. Door mee te doen, kijken, helpen en voelen is het een hele leerzame en gezellige ochtend/middag of avond. 

Module 2
De vervolgstap zijn de duolessen. 2 deelnemers krijgen in 1,5 uur om de beurt de tijd om zichzelf verder te ontwikkelen op de Seatbuilder. Ook hier pak ik weer het voordeel van het ‘samen’ lessen. Je krijgt hierdoor een scherper zicht en gaat dingen meer begrijpen.

Jouw investering
Module 1 | 3 uur • 8 deelnemers (maximaal) € 35,00
Module 2 | 1,5 uur • 2 deelnemers € 50,00

Korting optie ***Beperkt mogelijk***
Module 1 + 2 op dezelfde dag! Nadat je mee hebt gedaan aan de 1e module (kennismaking) volgt module 2. € 50,00 – korting = €40,00 p.p.
Dusss… Als je je voor Module 1 + 2 opgeeft, dan ontvang je €10,00 korting! Je betaald dus geen €85,00, maar €75,00! Nogmaals: beperkt mogelijk. Wees er snel bij!

**** Geef je op via yvonnedereus@telfort.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en ben je verzekerd van een plaats als deelnemer! ****

Locatie: ‘DressuurNatuurlijk’ Astrid vd Ploeg, Zuiderweg 7, Westbeemster
Datum: 2 mei 2015
Tijden: 12:30 – 17:30 uur