DressuurNatuurlijk

Ben jij op zoek naar trainings- en opleidingsmogelijkheden (online of in de praktijk) om het beste uit jezelf en je paard te halen? Maar wil je dit wel doen op een paardvriendelijke manier, waarbij plezier voor ruiter EN paard voorop staat in de training?

Astrid - MojoZelf ben ik 25 jaar geleden begonnen met me te verdiepen in de omgang en training van paarden die een ‘extra uitdaging’ hadden. Paarden die moeite hadden met het aangaan van contact, paarden die angst hadden, paarden met agressie, paarden die ongewenst gedrag lieten zien op de grond of onder het zadel of paarden die (grote) bewegingsproblemen hadden.

Ik wist 1 ding zeker: er is nog zoveel mogelijk om paarden en eigenaren te helpen!

Waar begin je in je training? Vaak weet je als eigenaar heel goed wat je zou wilen. Maar dan is de vraag daarna: hoe ga je tot het gewenste resultaat komen op een manier die goed voelt en bij je past?

Ondertussen weet ik heel goed, dat het mogelijk is om èn het gewenste resultaat te
bereiken èn hierbij je paard in zijn waarde te laten, hem zelfs te motiveren en te laten groeien. Om hem fysiek en mentaal weer in balans te brengen, zodat het plezier bij beide weer terug kan komen in het contact en in de training.

Mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik graag met je delen. Ik begeleid je graag in je zoektocht naar een betere samenwerking met meer harmonie en plezier in je training.