Wie Ben Ik?

Astrid - TonetteMijn naam is Astrid vd Ploeg. In 2002 heb ik het bedrijf DressuurNatuurlijk opgericht vanuit de wens om paarden en eigenaren te helpen om het beste uit hun samenwerking te halen.

Dit geldt voor ├ílle paarden, dus ook de paarden die geen bewegingswonders zijn, die moeilijker zijn in de omgang of de paarden met een ‘gebruiksaanwijzing’. Mijn doel is om jou als eigenaar te helpen met je paard om weer de harmonie te vinden in de samenwerking.

Ook mijn eigen paarden waren paarden met een ‘uitdaging’ :). Het ene paard op mentaal gebied, de andere op fysiek en het derde paard op mentaal en fysiek gebied. Nu kan ik me geen fijnere paarden meer voorstellen en ben ik dankbaar voor de wijze lessen die ze me geleerd hebben.

Ik ben van mening dat het paard wat bij jou past en waar je veel van kan leren op je pad komt. Ga jij de uitdaging met je paard aan? Ik wil je er graag bij helpen!