Wie Ben Jij?

Je paard is je maatje en je wilt graag het beste voor hem. Je wilt hem trainen maar wel op een manier die hem in zijn waarde laat en hem juist laat groeien, zowel mentaal als fysiek.

De uitdagingen die je tegen komt, wil je op een positieve manier oplossen óf je wilt nieuwe trainingsonderdelen leren die bijdragen aan zijn mentale en fysieke gezondheid.

Daarbij wil je graag gebruik maken van beproefde kennis. Dit geeft je structuur en plezier in het leerproces en help je om je doelen te verwezenlijken.

Je bent leergierig en maakt graag kennis met nieuwe inzichten en trainingsonderdelen.

Dit geeft je de mogelijkheid om meer variatie en afwisseling te brengen in je training.

Maaike - Tjibbe
‘In de eerste instantie kwamen we voor een paar weken training, uiteindelijk zijn we nooit meer weggegaan.’
Maaike en Tjibbe

Ik heb vier leertrajecten ontwikkeld waaruit je kunt kiezen. Kijk wat bij jou en je paard past!

  1. Je wilt naast je praktijk lessen graag verder leren. Dit doe je het liefst thuis en op de stal waar je paard staat. Je wilt geïnspireerd worden en een doel hebben om naar toe te werken. Je wilt kunnen kiezen welk trainingsonderdeel je wil leren of verbeteren en doet dit graag door een gestructureerd, duidelijk, stap voor stap online thuisprogramma. Zo kun je in je eigen tempo samen met je paard groeien. Je kunt hier kijken voor de losse thuisstudie programma’s.
    button-14
  2. Je leert graag in de praktijk en geniet ervan om in een groep gelijkgestemden je een aantal dagen onder te dompelen in een thema. Je gaat graag met je paard samen een aantal dagen achter elkaar op ‘werkvakantie’ om in de praktijk tips en tools te krijgen om daarna thuis met het geleerde aan de slag te gaan. Er zijn twee cursussen met de volgende thema’s:
    • natural horsemanhip
    • klassieke rijkunstbutton-9
  3. Je paard heeft (te) grote uitdagingen voor je om zelf op te kunnen lossen. Je wilt dit graag uitbesteden. Natuurlijk wil je wel dat dit op een paardvriendelijke manier gebeurd en je wilt zelf betrokken worden bij de training. Je paard kan bij ons in training komen voor het beleren, gedrag of rij-technische problemen, trailerladen of revalidatie / bewegingsproblemen.Je kunt hier kijken wat de mogelijkheden zijn voor de training van je paard.button-11
  4. Je overweegt om van je hobby je beroep te maken. Het is je droom om zelf ruiters en paarden te helpen zich te ontwikkelen. De School voor Mens en Paard biedt professionele opleidingen aan wanneer je beroepsmatig met paarden wilt gaan werken. 

Kijk op de website van School voor Mens en Paard voor professionele opleidingen. De instructeursopleiding van School voor Mens en Paard is erkend als beroepsopleiding en aangesloten bij het CRKBO. Na het behalen van je instructeursdiploma kun je je verzekeren als instructeur!

Nathalie - Noorsman‘Over Astrid kan ik alleen maar positief zijn. Haar kennis van paarden, dressuur en mensen is aanzienlijk. Niet onbelangrijk is dat zij deze kennis heel gestructureerd en duidelijk kan overbrengen. Daarnaast is haar wijze van communiceren open, eerlijk en tactvol. Om te kunnen ontwikkelen en te kunnen groeien moet ik me veilig voelen en dat gevoel kan Astrid geven. Niet voor niets is DressuurNatuurlijk een training voor mens en paard. Ik kan DressuurNatuurlijk van harte aanbevelen.’
Nathalie en Norseman